Zo snel mogelijk terug kunnen sporten

Op maat van elke sporter

Ook sportmensen zijn bij Patellen aan het goede adres. Wij geven professioneel trainingsadvies op maat van elke sporter.

Zo kunt u bij ons terecht voor:

  • Het opvullen van de leemte tussen de revalidatie in de praktijkruimte en de hervatting van de sportactiviteit, zowel voor individuele- als voor teamsporters.

  • Begeleide opbouw van het trainingsprogramma na blessures, voor de start van het competitieseizoen, na lange inactiviteit of naar een piek toe

Sportrevalidatie

Bij een sportletsel wil elke sporter zijn/haar sport zo snel mogelijk hervatten en de sportprestaties terug op niveau brengen.

Dit vereist een gespecialiseerde aanpak, waarbij het probleem uitgebreid wordt onderzocht en met behulp van verschillende technieken zo optimaal mogelijk wordt behandeld.

Daarnaast verhoogt een actieve, functionele oefentherapie en sportspecifieke training de belastbaarheid van het lichaam om zo terug tot de best mogelijke sportprestaties te komen.

Preventief, als begeleiding

Ook voor mensen die van plan zijn een grote, fysieke inspanning te leveren zoals bijvoorbeeld het deelnemen aan een triatlon is het belangrijk dit onder goede begeleiding te doen.
Op die manier vermijdt u blessures waar u eventueel de rest van uw leven last zou kunnen van hebben. Een schema op maat is dus onontbeerlijk in al deze gevallen.