U kan bij Patellen Kinepraktijk terecht voor kinesitherapie, osteopathie en sportkine.
Wij passen ook de Tecar Therapie toe…

HET WINBACK PRINCIPE

Gezondheid en Revalidatie

WINBACK TECARTHERAPIE, is een efficiënte methode voor het genezen van spier-en gewrichtsletsels. De techniek gaat hand in hand met de expertise van uw therapeut en versterkt zijn mogelijkheden. Winback maakt gebruik van een hoogfrequente stroom die de zelfgenezende mechanismes in uw lichaam stimuleert. Totaal niet invasief of pijnlijk, geeft Winback energie een mogelijke totaaloplossing voor uw pathologie.

 

Een totale benadering

De behandeling is snel en efficiënt. Uw therapeut werkt simultaan met zijn handen en Winback. U voelt gedurende de behandeling onmiddellijk de therapeutische effecten zoals pijndemping, winst van beweeglijkheid, soepelheid…

De verbetering van het weefsel wordt door de therapeut waargenomen, die het herstel kan stimuleren.

STIMULEERT DE BEWEEGLIJKHEID

ELIMINEERT DE PIJN

VERSNELT HET HERSTEL

 

DE BEHANDELINGEN
Duur :10- 25 minuten

TRAUMATISCHE LETSELS

Traumatische letsels gaan samen met beschadiging van het weefsel zoals bij kneuzingen, spierscheuren of verstuikingen. Deze letsels worden onmiddellijk behandeld om het herstel te stimuleren, de pijn te dempen en het ontstekingsproces te stabiliseren. In een pre-operatie fase kan het oedeem (vocht, zwelling) gedraineerd worden, dit optimaliseert de chirurgische ingreep en versnelt het herstel post-operatief. Post-operatief kan de behandeling de pijndempen, oedeem draineren en het weefselherstel stimuleren.

REUMA

De intensiteit van de Winback kan nauwkeurig aangepast worden aan de behoefte van de verschillende fases van reuma. In dit domein geeft de behandeling vanaf de eerste sessie zichtbare resultaten, zoals winst van beweeglijkheid, pijndemping en vascularisatie. De biologische reactie optimaliseert het weefselherstel en minimaliseert de fibrose (verklevingen).

LYMFE DRAINAGE

De capacitieve energie stimuleert de lymfeklieren en de lymfecirculatie. De behandeling stimuleert de drainage en resorptie van oedeem en zwellingen.

OSTEOPATHIE

Osteopathie in combinatie met de biologische energie van Winback bevrijdt de diepe weefselverklevingen en reduceert de pijn. In de handen van uw therapeut wint u uw gezondheid en vitaliteit snel “BACK”.